Ambachtelijk goudsmid, van klassiek tot modern

In Edelsmederij Oldambt maakt goudsmid Rob van Eck op ambachtelijke wijze de fraaiste sieraden. Bent u op zoek naar iets echt bijzonders? Een uniek sieraad dat helemaal met de hand is gemaakt? Op bestelling of door Rob zelf ontworpen en vervaardigd, van klassiek tot modern? Bij Edelsmederij Oldambt vindt u altijd iets bijzonders.

Van idee tot kant en klaar nieuw sieraad

In Edelsmederij Oldambt kunt u terecht voor handgemaakte sieraden in zilver, goud en titanium. Kom langs en bekijk de collectie exclusieve sieraden die alle zijn ontworpen en vervaardigd door onze eigen goudsmid.

Laat uw eigen sieraad maken

Hebt u zelf een idee voor een bijzonder, uniek sieraad? Hebt u een gedetailleerd ontwerp of slechts een basic idee? Onze goudsmid gaat graag met u in gesprek maakt voor u het sieraad dat helemaal bij u past. En wilt u zelf meewerken aan het ontwerpen en vervaardigen van uw sieraad? Ook dat is mogelijk, hiervoor bieden wij diverse workshops en arrangementen

Maak uw eigen trouwring

Een trouwring (of partnerring) is heel persoonlijk. Laat uw hart spreken in een creatief design. Voor trouwringen met unieke vormgeving en betekenis kunt u terecht bij Edelsmederij Oldambt. Unieke sieraden als symbool van uw liefde voor elkaar, compleet met de hand gemaakt door Rob.

Werk zelf mee aan uw trouwringen

U bent van harte welkom om zelf mee te werken aan het maken van uw eigen trouwringen. Rob werkt graag met u samen aan uw eigen unieke trouwringen. U doet vele bewerkingen zelf, uiteraard onder deskundige begeleiding van de goudsmid. Terwijl u verblijft in onze B&B maakt u in enkele dagen prachtige trouwringen waarvan er geen tweede paar bestaat.

Ik wil eigen trouwringen maken

OMSMEDEN VAN OUDE SIERADEN

Edelsmederij Oldambt smeedt oude, afgedankte sieraden om tot iets prachtig nieuws. Hebt u een sieraad van een overleden dierbare dat u wilt laten omsmeden tot een draagbare herinnering in de vorm van bijvoorbeeld een gedenksieraad? Met eigentijdse creativiteit en ambachtelijke technieken maken wij voor u een nieuw, uniek sieraad.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact opnemen

‘Strakke sieraden met oog voor detail. Simpel en toch sprekend en herkenbaar, dat is de kunst van het vak'

Rob van Eck, goudsmid en eigenaar Edelsmederij Oldambt

Lees mijn verhaal

ZILVERSMEDERIJ

Onze ambachtelijke zilversmid vervaardigt in onze zilversmederij handgemaakte gebruiksvoorwerpen van zilver en ook andere metalen zoals koper.

Informatie zilversmederij oldambt

Workshops

Maak zelf uw eigen sieraad. Samen met onze edelsmid maakt u een uniek sieraad. Kijk verder voor de mogelijkheden.

Informatie workshops